ET4U

          

           

MEETINGS er et 4-årigt video- og performanceprojekt med to festivaler undervejs - den første festival afholdtes 1.-10. september 2017, og den næste festival er planlagt til at løbe af stablen fra 30. august til 8. september 2019.

          
MEETINGS sætter rammerne for helt nye netværk og møder. Først og fremmest i kraft af mødet mellem internationale samtidskunstnere og de midt- og vestjyske lokaliteter samt de folk der bor her, ved skabelsen af en række nye video- og performanceværker, der tager udgangspunkt i den midt- og vestjyske hverdag. Desuden i mødet mellem kunstværk og publikum, og – hvem ved – herigennem mødet med nye sider af ’de andre’, os selv og vores sted.

           
Under MEETINGS 2016–17 blev der skabt og vist to performances og syv videoværker - hvoraf de fem var i samarbejde med kulturhistoriske museer. MEETINGS-festivalen 1.-10. september 2017 præsenterede desuden en række tidligere producerede videoværker, der alle har fokus på ’stedet’ og/eller ’mødet’. Værkerne vistes på utraditionelle steder, så som lader og udhuse, samt på 4 kulturhistoriske museer. I alt blev det til visning af 64 værker skabt af 62 kunstnere fra 21 forskellige lande på 26 midt- og vestjyske adresser. I de første tre dage af festivalen afholdtes et åbent symposium med base på Folkeuniversitetscentret Skærum Mølle i Vemb med deltagelse af bl.a. de 13 kunstnere, der har produceret nye værker til MEETINGS.

           
MEETINGS er organiseret af foreningen ET4U i samarbejde med en lang række andre foreninger, institutioner og lokalsamfund.
Projektet er støttet af Kulturaftalen for Midt- og Vestjylland 2015-2019, Region Midtjylland, Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017, Lemvig Kommune, Det Obelske Familiefond, Statens Kunstfond, 3Fs Medie- og Kulturfond samt private sponsorer.
MEETINGS-festivalen 2017 blev præmieret af Statens Kunstfond.

          
Se kataloget for MEETINGS 2016-17 her

          
Se programmet for MEETINGS-festivalen 2017 her

          
Find links til de forskellige MEETINGS-produktioner og kunstnerne bagved her

         
Find oversigt over samtlige deltagende kunstnere i MEETINGS-festivalen 2017 her

            

            

Folkeuniversitetscentret Skærum Mølle, hvor symposiet fandt sted

 

        

Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland
Region Midtjylland
Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017
Lemvig Kommune
Det Obelske Familiefond
Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjyllands festival OFF ROAD
Statens Kunstfond
3Fs Medie- og Kulturfond
Nees Totalenterprise
STARK Holstebro
Rømer Glas A/S